Denk Keramische Werkstätten

Vogelbad Keramisch

Denk Keramische Werkstätten
Vogelbad Keramisch
  99,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gemaakt van massief keramiek

  Deze zandsteenkleurige klei is een specialiteit van de regio Coburg en komt daar alleen in dunne aardlagen voor. De klei kan in de oven op zeer hoge temperaturen worden gebakken en is dan zeer robuust en zelfs vorstbestendig.

  Vorstvrij voor de winter. Vogelbad

  Bij langdurig koud winterweer en sneeuwval kan het voor in het wild levende vogels in onze streek moeilijk zijn om aan drinkwater of een badplaats te komen om hun veren te reinigen. Plassen, beken en meren zijn dan meestal bevroren. Daarom is het des te belangrijker om naast het vogelvoederhuisje een vogelbadje in uw tuin te plaatsen. Deze drinkbak gaat alle seizoenen mee en kan veilig buiten blijven staan, vooral in de winter, omdat hij gemaakt is van vorstbestendig materiaal. Zelfs permanente temperaturen onder nul en ijsvorming kunnen dus weinig kwaad. Insecten kunnen ook neerstrijken om te drinken op het centrale eiland dat iets uit de kom oprijst.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Productinformatie

  Artikel nummer 15298

   Volledig keramisch, ongeglazuurd. Handgemaakt in Duitsland. Inhoud 2 l. Ø 39 cm, hoogte 6,7 cm. Gewicht 5,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen