Dux

Vervangende messenslijper Dux

(3 stuks)
Dux
Vervangende messenslijper Dux
(3 stuks)
  2,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Over slijpen

  De beste manier om een potlood of kleurpotlood te slijpen is met een scalpel of een scherp, klein mesje. Zo kun je het lood heel breed belichten, zodat je er vervolgens aan de ene kant brede streken mee kunt zetten, en aan de andere kant hele fijne. De kenner heeft tijdens het werken ook een klein stukje fijn schuurpapier naast zich liggen, waarover hij de punt van het potlood herhaaldelijk kort trekt: Het blijft scherp zonder dat het voortdurend moet worden ingekort. Als u werkt met een van de gebruikelijke kleine zakenslijpers, zorg er dan voor dat de messen scherp zijn. Stompe bladen scheuren het hout en doen het lood gemakkelijk breken - vooral bij de gevoeligere kleurpotloden. Om ervoor te zorgen dat dit u niet overkomt, hebben we ook in dit alledaagse artikel gezocht naar het meest kenmerkende exemplaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13548

   Geschikt voor alle Dux slijpers en de dubbele slijper messing rond. Roestvrij staal. 24 × 6,5 mm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen