Menu
Ménard

Venetiaanse armband roségoud verguld

Ménard
Venetiaanse armband roségoud verguld
  79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zilver. Roségoud verguld

  Afgeleid van het principe van de ankerketting zijn het de relatief hoge, hoekige schakels die een Venetiaanse ketting onderscheiden. In deze roségouden versie zijn de randen van de schakels ook afgerond, zodat ze soepel tegen de huid liggen. Eenvoudig en elegant van vorm, kan dit sieraad zeker op zichzelf staan.

  Ménard. Tijdloos mooi en duurzaam goed

  Toen Gisela en Detlef Menard in 1981 hun eigen bedrijf oprichtten, lag de nadruk nog op de verkoop van sieraden in antieke stijl. Het is al lang een gevestigd familiebedrijf dat staat voor tijdloos design, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Om dit te bereiken heeft Ménard vakmanschap, functionaliteit en design harmonieus gecombineerd. De sluitingen van de kettingen en armbanden, bijvoorbeeld, zijn niet alleen een noodzakelijk constructief kwaad, maar zijn door hun eenvoudige en doeltreffende ontwerp deels sieraden op zich. Geen wonder dat Ménard ze als model heeft geregistreerd. De kettingen en armbanden van kleurrijke glazen Murano-kralen, afkomstig van het lagune-eiland bij Venetië dat beroemd is om zijn glaskunst, zijn bijna een handelsmerk. En natuurlijk gebruikt Ménard ook klassieke juwelenmaterialen zoals parels.

  Het begrip duurzaamheid speelt ook een belangrijke rol op Ménard. Vanwege de hoge arbeids- en sociale normen, de korte transportwegen en de vakbekwaamheid vertrouwt het bedrijf op Duitsland als productielocatie: de zilveren sluitingen komen uit de goudstad Pforzheim, stenen worden verwerkt in de edelsteenstad Idar-Oberstein. Opmerkelijk is dat Ménard specifiek werkt met edelmetaalraffinaderijen die uitsluitend gerecycleerd zilver en goud gebruiken. Milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal rondt het holistische concept af.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211472

   925 zilver, roségoud verguld en gematteerd. Met karabijnsluiting. Lengte 19 cm. Gewicht 7 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen