Ménard

Venetiaanse armband roségoud verguld

Ménard
Venetiaanse armband roségoud verguld
  79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin augustus, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Zilver. Roségoud verguld

  Afgeleid van het principe van de ankerketting zijn het de relatief hoge, hoekige schakels die een Venetiaanse ketting onderscheiden. In deze roségouden versie zijn de randen van de schakels ook afgerond, zodat ze soepel tegen de huid liggen. Eenvoudig en elegant van vorm, kan dit sieraad zeker op zichzelf staan.

  Ménard. Tijdloos mooi en duurzaam goed

  Toen Gisela en Detlef Menard in 1981 hun eigen bedrijf oprichtten, lag de focus nog op de verkoop van sieraden in antieke stijl. Inmiddels is het uitgegroeid tot een gevestigd familiebedrijf dat staat voor tijdloos design, hoge kwaliteit en een lange levensduur. Om dit te bereiken heeft Ménard op harmonieuze wijze aspecten van vakmanschap, functionaliteit en design gecombineerd. De sluitingen aan de kettingen en armbanden zijn bijvoorbeeld niet alleen een noodzakelijk constructief kwaad, maar door hun eenvoudige maar effectieve ontwerp soms een sieraad op zich. Geen wonder dat Ménard ze heeft beschermd onder de modellenwet. De kettingen en armbanden van de kleurrijke glazen kralen van Murano, afkomstig van het lagune-eiland in de buurt van Venetië, beroemd om zijn glaskunst, zijn bijna een handelsmerk. En natuurlijk gebruikt Ménard ook klassieke juwelenmaterialen zoals parels.

  Duurzaamheid speelt ook een belangrijke rol bij Ménard. Vanwege de hoge arbeids- en sociale normen, korte transportroutes en technische expertise vertrouwt het bedrijf op Duitsland als locatie: de zilveren sluitingen komen uit de goudstad Pforzheim, terwijl de stenen worden verwerkt in de edelsteenstad Idar-Oberstein. Het is vermeldenswaard dat Ménard specifiek werkt met raffinaderijen die voor de edelmetalen alleen gerecycled zilver en goud gebruiken. Milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal rondt het holistische concept af.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211472

   925 zilver, roségoud verguld en gematteerd. Met karabijnsluiting. Lengte 19 cm. Gewicht 7 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen