Weidenprofi

Tuinmand Robinia en Wilg

Klein
Weidenprofi
Tuinmand Robinia en Wilg
Klein
  74,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Duurzaam vlechtwerk. Veelzijdige tuinmanden.

  Natuurlijke robinia en wilg bepalen het karakter van deze handgeweven tuinmanden. Vooral Robinia-hout, met zijn donkerebraunen schors, is in onbehandelde staat zeer duurzaam en wordt desondanks zelden voor dit soort werk gebruikt. De handvatten en bodems van de manden zijn geweven van het zachtere, gladde hout van de wilg: uiterlijk herkenbaar aan de roodachtige kleur van de bast. Er worden alleen ongeschilde, flexibele massief houten staven gebruikt. Het feit dat er aan de binnenkant van de manden een snede kan uitsteken is een teken van handwerk en geen kwaliteitsgebrek. In de tuin kunnen de manden voor duizend en één doeleinden worden gebruikt en zullen ze jarenlang hun draagkracht bewijzen. Houd er echter rekening mee dat mogelijke verwering de kleur van het hout na verloop van tijd zal veranderen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16719

   Handgeweven van robiniahout en wilgenstokken. Elke mand is uniek en wordt een beetje anders. We leveren een stuk per stuk.
   Klein. Velghoogte 27 cm, Ø 44 cm. Gewicht 1,7 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen