Menu
Philipp Griebel

Tuinkabouter met schommel

Philipp Griebel
Tuinkabouter met schommel
  37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin februari, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Helemaal niet benauwd.

  Deze kleine, met de hand geschilderde tuinkabouter, die stevig op zijn schommel zit, kan daadwerkelijk aan het schommelen worden gezet - als je hem aan het stevige koord in een boom of struik hangt of misschien aan een haak in de muur van het prieel. De decoratiemogelijkheden zijn dus bijna onbeperkt.

  Van goede wil

  Een echte tuinkabouter wordt altijd gevormd uit klei en gebakken in een vuur (en niet gegoten uit plastic). Hij is thuis in Gräfenroda in Thüringen. Daar is zijn productie, gelukkig voor ons, overgegaan van de handen van de in 1874 opgerichte traditionele manufactuur Griebel naar de "Zwergstatt" - anders zouden de tuinkabouters van klei spoedig niet meer bestaan. Onze tuinkabouters krijgen hun holle lijfjes van klei in gipsen mallen en hun gekleurde vorm penseelstreek voor penseelstreek met de hand. Om ze tegen verwering te beschermen, worden ze voorzien van een laag blanke lak.

  Productinformatie

  Artikel nummer 33585

   Gemaakt van gebakken klei, handgemaakt en beschilderd in Duitsland. Met ophangkoord. Breedte 8,5 cm, hoogte 17 cm, diepte 6 cm. Gewicht 130 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen