Philipp Griebel

Tuinkabouter met schommel

Philipp Griebel
Tuinkabouter met schommel
  39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Helemaal niet gezellig

  Deze kleine, handgeschilderde tuinkabouter, die stevig op zijn schommel zit, kan echt aan het schommelen worden gezet - als je hem aan het stevige koord in een boom of struik hangt of misschien aan een haak in de pergolamuur. De decoratiemogelijkheden zijn dus vrijwel onbeperkt.

  Van goede wil

  Een echte tuinkabouter wordt altijd geboetseerd van klei en gebakken in een vuur (en niet gegoten van plastic). Hij is thuis in Gräfenroda in Thüringen. Gelukkig voor ons is de productie daar overgegaan van de traditionele Griebel-fabriek, opgericht in 1874, naar de "Zwergstatt" - anders zouden de tuinkabouters van klei al snel niet meer bestaan. Onze tuinkabouters krijgen hun holle kleien lijfjes in gipsen mallen en hun gekleurde vorm met de hand, penseelstreek voor penseelstreek. Daarna krijgen ze een laagje blanke lak om ze tegen weersinvloeden te beschermen. Sinds maart 2022 vallen de kabouters onder de bijzondere bescherming van het immaterieel cultureel erfgoed van Thüringen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 33585

   Gemaakt van gebakken klei, handgemaakt en beschilderd in Duitsland. Met ophangkoord. Breedte 8,5 cm, hoogte 17 cm, diepte 6 cm. Gewicht 130 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen