Troentorp Clogs

Tuinhouten schoen met beschermkap

Zwart
Troentorp Clogs
Tuinhouten schoen met beschermkap
Zwart
  Zwart
  129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De arbeider onder de klompen.

  Dit Zweedse model combineert de veiligheid van een werkschoen met het comfort van een goed gemaakte klomp. Uitgestanst, wordt de runderhuid in water gedrenkt en over het laatste getrokken terwijl het nog nat is. Hierdoor kan het gelijkmatiger uitrekken en zo de pasvorm van de schoen bepalen nog voordat het bovenlichaam en het houten lichaam met elkaar zijn verbonden en met spijkers zijn vastgezet. In de teenzone is een stalen kap aangebracht om de voeten te beschermen bij het hanteren van spades, schoffels of zware lasten (brandhout, stenen). Het geschuurde elzenhouten lichaam is aan de buitenkant donker gebeitst, maar blijft aan de binnenkant onbehandeld om de ademende werking van het hout te behouden. De gepolsterde wreef draagt ook bij tot het comfort van de hele dag. De stevige rubberen buitenzool heeft een sterk, gripvast profiel.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 15394

   Gemaakt met een stalen neus en gesloten bij de hiel. Elzenhout, donker gebeitst aan de buitenkant, koeienhuid. Extra sterke rubberen buitenzool. Kleur zwart. Gewicht per paar bij maat 40 = 1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen