Fauquet

Tuindouche roestvrij staal

Fauquet
Tuindouche roestvrij staal
  729,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Meer zijn dan verschijnen

  De eenvoudige vorm geeft nauwelijks een indicatie van het materiaal en de afwerking. De massieve roestvrijstalen buis met een wanddikte van 1,5 mm loopt geen risico op roestvorming, evenmin als de flenzen en de douchekop van verchroomd messing. De douchekop kan dankzij het kogelgewricht in elke gewenste stand worden gezet. De lichtlopende kogelkraan, eveneens van verchroomd messing, start en stopt de waterstroom met een draai van 90°. De douchepijp staat op een roestvrijstalen plaat die op een vaste ondergrond kan worden geschroefd. Als de douche op een verborgen plek in de tuin op het gazon moet worden geplaatst, raden wij aan deze op een houten rooster te plaatsen. Het water wordt aangevoerd via een tuinslang, die, voorzien van de juiste slangkoppelingen (zoals die van messing uit ons assortiment), gemakkelijk kan worden aangesloten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13961

   Roestvrij staal en messing (verchroomd). Rubber afdichtingsringen. Totale hoogte 210 cm. Douchekop Ø 15 cm, uitsteeksel 37 cm. Lengte bodemplaat 22 cm, breedte 16 cm. Gewicht: 6,5 kg. 3/4" slangaansluiting. Montageschroeven en montagehandleiding bijgevoegd. Geleverd in twee delen die nog op elkaar moeten worden aangesloten. Zonder douche rooster en slang.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen