Tormek

Tormek T-1 messenslijpmachine

Grafiet zwart
Nieuw
Tormek
Tormek T-1 messenslijpmachine
Grafiet zwart
  399,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontwikkeld voor alle koks die niet alleen waarde hechten aan messen van hoge kwaliteit, maar ook zorg dragen voor hun apparatuur. De T-1 van Tormek is mooi, compact genoeg om niet in de weg te staan in de thuiskeuken en eenvoudig te gebruiken - met professionele resultaten. De kleine, mooi ontworpen en soepel lopende machine van de gerenommeerde vakfabrikant zorgt voor een perfecte schuurbewerking met de mogelijkheid om de schuurhoek aan te passen. Het is uitgerust met een langzaam draaiende, fijnkorrelige diamantschuurschijf voor een bijzonder zacht schuurproces. Hij heeft ook een hoonschijf voor het definitief ontbramen van de bladen. Met minimale materiaalafslijting houdt het messen van alle staalsoorten in goede conditie en gaat elk mes lang mee. Veel conventionele methodes slijpen het mes niet volledig, maar maken alleen de snijkant recht, slijpen alleen delen van de snijkant of ontbramen. Bij veel methoden, zoals het gebruik van een aanzetstaal, bestaat het risico dat de snijvlakken beschadigd raken. Dus als je je messen serieus neemt en het belangrijkste gereedschap in je keuken in topconditie wilt houden, dan is de T-1 de ideale aanvulling op je messencollectie. Deze kleine machine, met het beste industriële ontwerp, is gebouwd om lang mee te gaan en wordt geleverd met acht jaar garantie. Het wordt geproduceerd in Zweden. NL - Veiligheidsstekker (type F).

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Productinformatie

  Artikel nummer 213804

   Afmetingen: B 20,4 × D 19,6 × H 18,1 cm, slijpschijf: Ø 15 × 1,8 cm, hoonschijf: Ø 16 × 3 cmGewicht: 5,4 kgMateriaal: Behuizing: Precisiegegoten zink, poedercoating; voet: Kunststof, slagvast; houten handvat: Massief eiken, behandeld met hardwaxolie; slijpschijf: DF-150 Conische Diamantschijf Fijn, hoonschijf: PW-160 Conische samengestelde hoonschijf Composiet, ABS-kunststof
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen