Julius Berger

Telescopische stang aluminium

driedelig
Julius Berger
Telescopische stang aluminium
driedelig
  driedelig
  329,00 €
  219,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Telescopische palen. Aluminium voor een goede reden

  Aluminium is het materiaal bij uitstek voor telescoopstokken omdat het licht en toch zeer sterk is. De volgende palen bestaan uit twee of drie aluminium buizen die in elkaar schuiven. Uitgeschoven tot hun volle lengte bereiken ze hoogten tot 3,20 of zelfs 4,65 m - uw lengte niet meegerekend. De fabrikant in Wuppertal produceert de palen hoofdzakelijk voor de behoeften van professionals in de bos- en tuinbouw, waar ze dagelijks worden gebruikt - ze hebben zowel de kwaliteitstest van de Duitse landbouwvereniging als het testcentrum voor land- en bosbouwtechniek doorstaan.

  Verschillende taken, één systeem. Alles voor boomverzorging

  Iedereen die fruitbomen in zijn tuin heeft, kent de oude kwelling: niet alleen zitten de zoetste vruchten helemaal boven in de kroon, af en toe uitdunnen, terugsnoeien of dood hout verwijderen moet ook daar gebeuren. Goed voor wie een lange arm heeft - of telescoopstokken. Uit het assortiment van een fabrikant uit Wuppertal bieden wij twee van dergelijke palen aan, die met passende hulpstukken kunnen worden gecombineerd. Samen maken zij de meeste onderhoudswerkzaamheden aan bomen mogelijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34754

   Telescopische paal van aluminium. Klemsluiting met dubbele klem van koolstofstaal, handvat van PVC. Lengte minstens 175 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen