penco

Tape dispenser Rora

Klein - Mosgrijs
penco
Tape dispenser Rora
Klein - Mosgrijs
  27,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Plakbanddispenser - officieel: RORA verduidelijkt alle vragen over het ontwerp en de stabiliteit van plakbanddispensers. Hij is gemaakt van 2 millimeter dik plaatstaal dat is gevouwen en afgewerkt met industriële verf voor de stabiliteit. Met massieve, gekartelde rol en vastgeschroefde, gekartelde scheurrand van verchroomd staal. Interne boorgaten in de basis van de behuizing voor verticale montage aan de muur of op werkbladen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17781

   Materiaal: plaatstaal, gelakt (dikte: 2 mm), staal, verchroomd
   Kleinerol: Ø 20 × B 25 mm, voor plakband tot een breedte van 19 mm en max. rolkern van 76 mm.Afmetingen: B 9,7 × D 3 × H 4,3 cmGewicht: 200 g
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen