Én Gry & Sif

Takkenvilt

Én Gry & Sif
Takkenvilt
  22,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Arrangement met natuurlijke flair

  De echte katoenplant dankt zijn centrale belang als cultuurplant aan zijn volumineuze pluimen zaadharen. En het is al lang geen geheime tip meer onder katoentelers dat de rijpe zaaddozen perfect bijdragen aan het uiterlijk van tak- en bloemarrangementen. Door hun natuurlijke grootte, in combinatie met de discrete kleurstelling, blijven ze op de achtergrond als ondersteunend element waartegen de vormen en kleuren van verdere knoppen en bloemen zich des te beter kunnen ontvouwen. Wie van minimalisme houdt, kan de takken als solitair in de vaas zetten of de geschenkverpakking ermee verfraaien.

  Bovendien bieden deze met de hand gevilte katoenen takken van Nieuw-Zeelandse scheerwol het voordeel dat ze veel langer meegaan dan hun natuurlijk gegroeide neven. U kunt de gevilte katoenen takken dus gebruiken om uw lenteboeket jaar na jaar te herschikken.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207573

   100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Stengeldraad, omwikkeld met scheerwol. Tak met 8 vruchtkapsels, elk Ø 5 cm. Totale lengte 60 cm, breedte 30 cm. Gewicht 90 g. Levering zonder vaas en decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen