Lebensgemeinschaft Höhenberg e.V.

Tafelkaarsen bijenwas rood

(5 stuks)
Lebensgemeinschaft Höhenberg e.V.
Tafelkaarsen bijenwas rood
(5 stuks)
  27,90 €Basisprijs: 5,58 €/stukalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Handgemaakte kerstkaarsen van bijenwas

  Om deze boomkaarsen en kaarsen voor bloemstukken te maken, worden de lonten ervan herhaaldelijk in vloeibare was gedompeld met zeer regelmatige bewegingen tot de kaarsen hun vorm hebben aangenomen. De grote pilaarkaarsen daarentegen worden vanwege hun grootte in mallen gegoten. De kerstkaarsen komen uit de kaarsenmakerij van een werkplaats voor mensen met een handicap in Beieren en zijn gemaakt van zuivere bijenwas. De kaarsen zijn gemaakt van met rode pigmenten geverfde was en hun matte rode patina is een teken van hun hoge kwaliteit. Wij bieden de korte boomkaarsen ook ongekleurd aan.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 19233

   Hoogte 24 cm, Ø 2 cm.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen