Iris Hantverk

Tafelborstel paardenhaar

Iris Hantverk
Tafelborstel paardenhaar
  64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De kruimelvrije tafel (en vloer)

  Wat de tafelcultuur betreft, is iedereen het erover eens: de kruimels van de vorige maaltijd of de laatste gang moeten worden verwijderd. Het hele tafelkleed uitschudden is vaak vervelend en sowieso niet mogelijk tijdens een maaltijd. Het beste is dus om de kruimels snel op te vegen, wat met een tafelborstel veel gemakkelijker gaat dan met je handen. De kruimels belanden direct in het schepje en hoeven niet eerst over de tafel geveegd te worden om in je hand of zelfs op de vloer terecht te komen. Het kan niet eenvoudiger of eleganter. Onze tafelborstel komt samen met de bijpassende schep uit Zweden, waar hij met de hand wordt gemaakt volgens de beproefde borstelmakerijtraditie. De schop en de borstel passen in elkaar en kunnen in de lade worden opgeborgen of aan de borstelsteel worden gehangen om ruimte te besparen. De bekleding van zuiver paardenhaar wordt met de hand aangetrokken en zorgvuldig vastgezet met roestvrijstalen draden. De borstels worden vervaardigd in de eigen werkplaats, waar voornamelijk mensen met een visuele beperking werken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15432

   Borstellichaam en schop van geolied beukenhout. Paardenhaar, met de hand getrokken. Trimlengte 2,8 cm. Breedte 14,5 cm, hoogte 11,5 cm, diepte 2 cm. Totaal gewicht 90 g. Gemaakt in Zweden.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen