Zilio Aldo & C

Stomme dienaar Eikenhout

Zilio Aldo & C
Stomme dienaar Eikenhout
  469,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Aangenaam stil en nuttig.

  Naast zijn functie om al die kledingstukken kreukvrij te houden die 's ochtends nodig zijn, heeft deze massief eiken valet ook een plank voor de inhoud van de broekzak: als deze toevoeging, die lijkt op de vide-poche of het herentray, vaak ontbreekt in vergelijkbare meubels, biedt dit dienblad voldoende ruimte voor al die dingen die overdag "op de man" zijn. Tassen, sleutelhangers of kettingen kunnen worden opgehangen aan de opvallend lange derde eikenhouten poot. Het horizontale ronde hout steekt iets uit en is gegroefd zodat een hanger stevig kan worden opgehangen. De driepotige constructie met een rustende bodemplaat van doorlopend verlijmde planken maakt het meubel stabiel. Als de Silent Servant vaak in de kleedkamer te vinden is, kan dit model ook heel handig zijn in de badkamer. De Silent Servant wordt geproduceerd in Italië.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17395

   Gemaakt van massief, blank gelakt eikenhout (herkomst Kroatië), gelijmd en geschroefd. Het dienblad is uit één stuk gefreesd. De enige schroef, alleen zichtbaar aan de achterkant, is van messing. Gemaakt in Italië. 137 cm hoog, 43 cm breed, 47,5 cm diep. Gewicht 6 kg. Levering zonder decoratie.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen