Galleri Ann

Spoeldoek cellulose

Zwart
Galleri Ann
Spoeldoek cellulose
Zwart
  4,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gepatenteerd en gepatenteerd. Een klassieker in Zweden

  Deze uiterst praktische en sterk absorberende sponsdoek - gemaakt van 70% houtcellulose en 30% katoen - lijkt misschien een relatief recente uitvinding, maar hij werd in 1920 in Zweden gepatenteerd. Daar, net als in heel Scandinavië, zijn dergelijke doeken sindsdien in verschillende versies in elk huishouden te vinden: effen, gekleurd, met en zonder patronen. Het patent op het materiaal is nu in Duitse handen en de sponsachtige, duurzame stof wordt ook in Duitsland gemaakt en in Finland verwerkt tot deze vaatdoek. Het bevat geen vochtinbrengende middelen of plastic roosters en kan daarom gewoon in de compost worden gegooid als het tijd is. Daar breekt het snel af - na slechts acht weken is de vaatdoek voor ongeveer 80% afgebroken. Je kunt het schoonmaken in de wasmachine tot 40 °C of gewoon in de vaatwasser (op de bovenste plank).

  Productinformatie

  Artikel nummer 32324

   70% cellulose en 30% katoen. Wasbaar tot 40 °C. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel. Het sponsdoekje kan in het begin een beetje vlekken. Gemaakt in Finland.
   17 × 15,5 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen