Victorinox

Sleutelhanger met koppeling en karabijnhaak

Victorinox
Sleutelhanger met koppeling en karabijnhaak
  13,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Universele hanger.

  Sleutelhanger en zakmes kunnen veilig aan deze ketting worden gedragen. De ene past op de sleutelkoppeling en de andere op de karabijnhaak, waarop ook elk ander praktisch hulpmiddel met een ring past - zoals een kleine zaklamp of een multitool. De sleutelhanger wordt aan de riem bevestigd door middel van de borgring, en het lange uiteinde van de ketting wordt gewoonlijk in de achterzak opgeborgen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15524

   Ketting en borgring staaldraad vernikkeld, koppeling messing vernikkeld, karabijnhaak zamak vernikkeld. Lengte van de koppeling 8 cm, breedte van de clip 1,5 cm, hoogte 1 cm. Lengte van de lange ketting 40 cm. Gewicht 47 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen