Sören Richter

Sleutelhanger harnas leer kort

Sören Richter
Sleutelhanger harnas leer kort
  19,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Pit gelooid tuigleer

  De leren riem is gemaakt van tuigleer, het taaie leer dat van oudsher werd gebruikt bij de vervaardiging van hoofdstellen en harnassen. Gelooid in de put, behoudt het zijn flexibiliteit terwijl het sterk blijft. De brede lus wordt vastgehouden door een messing boekschroef, de sleutelring van messing verend staal wordt in de korte versie in een geweven polyesterband gehaakt. Handgemaakt in Hamburg. Het leer is gelooid in Noord-Duitsland.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15564

   Runderhuid, plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Lus van polyester. Sleutelhanger (Ø 2,5 cm) van messing verend staal, messing boekschroef. Gemaakt in Duitsland. Breedte 1,7 cm, totale lengte 13 cm. Gewicht 15 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen