Servet Arc En Ciel

Servet Arc En Ciel
  15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Passend bij het tafelkleed: veertig kleuren - geen enkele kleurenstreepcombinatie wordt herhaald! Gesneden uit de hoogwaardige katoen/linnen mix van het tafelkleed, hebben de servetten deels identieke en deels verschillende kleurencombinaties. Dit zorgt voor een kleurrijke tafelschikking. De kleurrijke stof is afkomstig van een weverij aan de voet van de Franse Pyreneeën, waar nu de vijfde generatie weeft. Het ongebruikelijke kleurontwerp van de stof is gemaakt door Hilton McConnico. De ontwerper en kunstenaar, die in Parijs woonde, was niet alleen textiel- en productontwerper, maar ook decorontwerper, modeontwerper en productieontwerper die aan veel films werkte.

  Tissage Moutet

  De familie Moutet weeft sinds 1919 tafellinnen en keukentextiel, nu in de vijfde generatie. De producten worden volledig vervaardigd in Orthez, in het zuidwesten van Frankrijk.

  Hilton McConnico

  Hilton McConnico was een van de eerste grote ontwerpers die besloot voor Tissage Moutet te gaan werken. Hij revolutioneerde de traditionele streeppatronen en creëerde volledig buitengewone jacquardpatronen. De beroemde Amerikaanse ontwerper, die ook schilder, decorateur en decorontwerper was, ontving talrijke prijzen voor zijn werk. Tegenwoordig worden zijn werken tentoongesteld in talrijke musea over de hele wereld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14147

   Afmetingen: B 44 × L 44 cmGewicht: 55 gMateriaal: 60 % katoen, 40 % linnenOntwerp: Hilton McConnico

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen