Manufactum

Sebo stofzuiger

Manufactum
Sebo stofzuiger
  359,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Ziekenhuis filter. Schone lucht. Geschikt voor mensen met een allergie

  Het filtersysteem bestaat uit drie onderdelen: een drielaags filterzak, een motorbeschermingsfilter en het Hospital Grade filter. De gefilterde lucht komt vervolgens naar buiten via de gepatenteerde "Airbelt" - zo noemt Sebo de rondom gevoerde stootrand op het apparaat, waarin de luchtuitlaat is geïntegreerd. Dit apparaat houdt niet alleen de kleinste stofdeeltjes tegen, maar filtert ook de in het tapijt opgeloste en opgehoopte allergenen. En dit alles gebeurt in een speciaal afgesloten behuizing die niet toestaat dat de doorgelaten lucht op enig punt ongefilterd ontsnapt: Het systeem werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen, waar het tot op de dag van vandaag de norm bepaalt. In tegenstelling tot HEPA-filters, die op mechanische basis werken door middel van een fysieke barrière (poriën die snel verstopt kunnen raken), maakt de microfilter van ziekenhuiskwaliteit gebruik van het principe van elektrostatica: elektrisch geladen microvezels trekken de stofdeeltjes aan, waardoor een relatief open structuur ontstaat, de neiging tot verstopping wordt verminderd en de luchtstroom wordt bevorderd. De filterprestaties nemen dus slechts langzaam af, maar blijven gehandhaafd totdat het filter wordt vervangen. Normaal gesproken is het voldoende om de filters om de 2 jaar of na 16 filterzakken te vervangen om 100% filterprestaties te behouden. Voor mensen met een allergie raadt Sebo aan de filters na een jaar of uiterlijk na 8 filterzakken te vervangen. Trouwens, correct en frequent stofzuigen helpt niet alleen allergiepatiënten, uw tapijt zal u ook bedanken met een langere levensduur: Dat komt doordat bij het stofzuigen - met combivloermondstuk of elektrische borstel - de pool weer omhoog komt en dus minder oppervlak biedt voor slijtage dan een "platgetreden" pool.

  De stofzuiger in detail.

  Met een stroomverbruik tot 890 watt is de Sebo stofzuiger een krachtig universeel apparaat en biedt hij doordachte details: - In de derde filtertrap wordt een filter van ziekenhuiskwaliteit gebruikt, die bijna 100% van alle allergenen wegfiltert.- De lucht die door de behuizing stroomt, komt er zijdelings uit via de gepatenteerde, gewatteerde bumper, die lawaai en luchtturbulentie minimaliseert (de lucht wordt niet centraal of zelfs in iemands gezicht uitgeblazen) en meubeloppervlakken, muren en deurkozijnen beschermt tegen beschadiging.- Roestvrijstalen telescoopbuis 57-94 cm; met een kabellengte van 7,5 m en een slanglengte van 2,1 m bedraagt de actieradius meer dan 10 m. De slang is al voorzien van een intern elektrisch snoer voor de apart verkrijgbare elektrische stofzuigerborstel - Een kierenzuigmond en een bekledingszuigmond zijn in het apparaat ondergebracht; de afstofborstel met lange, zachte haren van paardenhaar kan worden gebruikt om delicate of geronde oppervlakken zoals boeken te reinigen. Hij kan aan de telescoopbuis worden bevestigd met behulp van de meegeleverde houder.

  Sebo. Professionele stofzuigers voor het huishouden

  Sebo produceert sinds 1978 stofzuigers van topkwaliteit in het Rijnland. Qua technologie en energie-efficiëntie, zuigkracht en laadvermogen zijn ze volledig ontworpen voor gebruik in de commerciële sector (bijvoorbeeld in klinieken en hotels). Qua gebruiksgemak, volume en vorm voldoen ze aan de eisen van particuliere gebruikers - tegen een meer dan overtuigende prijs-prestatieverhouding. Veel van Sebo's technische innovaties zijn standaard geworden voor hoogwaardige stofzuigers; de gepatenteerde "Airbelt" stootbescherming met geïntegreerde luchtuitlaat is alleen te vinden op Sebo apparaten. Tot op heden ontwikkelt en produceert Sebo uitsluitend in het hoofdkantoor van het bedrijf in Velbert, Duitsland; de meeste leveranciers bevinden zich op maximaal 200 kilometer afstand, waardoor de transport- en communicatieroutes kort blijven. 80% van de afzonderlijke onderdelen wordt in Duitsland gemaakt, voor de overige onderdelen moest Sebo zich tot het buitenland wenden, omdat daar geen Duitse leveranciers meer voor zijn. De stofzuigers zijn tot in het kleinste detail doordacht: de zuigkracht kan bijvoorbeeld ook direct op de handgreep worden geregeld. Op rubberen wielen die rondom bewegen, rolt de stofzuiger soepel, stil en zachtjes in alle richtingen en draait hij moeiteloos - een klein duwtje met de voet is genoeg. De kabeltrommel is dubbel beveiligd tegen mogelijke storingen, zodat hij lange tijd betrouwbaar zijn werk zal doen. Het meest indrukwekkend zijn echter nog steeds de hoge filtratieprestaties van het drievoudige filtersysteem, dat voldoet aan de speciale eisen van allergiepatiënten en astmapatiënten.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Algemene productinformatie

  Technische tekening

  Productinformatie

  Artikel nummer 17408

   28 cm brede combi-vloerzuigmond met draaikantelstuk, omkeerbaar voor tapijt of harde vloeren. Paardenhaar, herkomst Paraguay. Meegeleverde accessoires: een bekledingszuigmond (nylon trim), een spleetzuigmond, beide opgeborgen in het apparaat; een afstofborstel (paardenhaar trim, herkomst Paraguay), deze kan worden meegenomen met de bijbehorende houder op de telescopische buis. Een filterzak (volume 3,5 l) is inbegrepen. Stroomverbruik max. 890 W. Met oververhittingsbeveiliging. Luchtvolume 55 l/s, geluidsniveau 72 dB(A). Kabellengte 7,5 m, slanglengte 2,1 m. Behuizing: Hoogte 25 cm, breedte 32 cm, lengte 44 cm. Gewicht 8,1 kg. Als u zich binnen 30 dagen na aankoop van de stofzuiger bij de fabrikant registreert (op hun homepage), geeft Sebo 48 maanden garantie op het apparaat.

   Aardingscontactstekker (type F).

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten