VÄXBO LIN

Schuurlinnen natuur

VÄXBO LIN
Schuurlinnen natuur
  24,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Veegkracht in linnen

  Geweven in een losse keperbinding is deze linnen schuurspons poreus en sterk genoeg om al het vuil op de vloer aan te pakken. Linnen is zeer duurzaam, kan veel vocht opnemen en ook weer snel afgeven, zodat het sneller droogt dan bijvoorbeeld katoen. Het gladde oppervlak van de linnen vezels, die ook hier ongebleekt en ongeverfd worden gebruikt, zorgt ervoor dat het van nature antibacterieel en vuilafstotend is, zodat het ook gemakkelijk te reinigen is. Voordat het schuurlaken voor de eerste keer wordt gebruikt, moet het absoluut worden gewassen, want alleen dan krijgt het zijn "reinigingskracht": door de weving en de hoge inkeping van 9 % wordt de oppervlaktestructuur van het linnen versterkt en wordt het nog grijperiger, zodat het zelfs hardnekkig vuil kan aanpakken. Hoe langer het in gebruik is, hoe zachter en absorberender het wordt. Gemaakt in een Zweedse weverij, waarvan we ook linnen vaatdoeken in ons assortiment hebben.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12016

   100% linnen. Basisgewicht 480 g/m². Garengetal in de schering Nm 8, in de inslag Nm 8/2. Machinewasbaar op 60 °C. Gelieve te wassen voor het eerste gebruik. Machinewas op 60 °C. Krimp 9%. Niet geschikt voor de droger. Gemaakt in Zweden. 52 × 52 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen