MAGAZIN

Schuifdeur voor Fip plank

(Welschap)
MAGAZIN
Schuifdeur voor Fip plank
(Welschap)
  37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Schuifdeur voor het FIP-rek van het interessante nieuwe materiaal kraftplex®. Het bestaat voor 100% uit ongebleekte cellulosevezels. Deze worden verkregen uit duurzaam, FSC-gecertificeerd Scandinavisch naaldhout. De lignine, een natuurlijk bindmiddel in hout, wordt tijdens het fabricageproces uit het hout verwijderd. De cellulosevezels worden vervolgens met behulp van thermische energie tot platen geperst - letterlijk gebakken. Door dit proces zijn de vezels zo sterk met elkaar verbonden dat alle lijmen en chemische toevoegingen achterwege kunnen blijven. kraftplex® wordt vervaardigd in Zwitserland en Zuid-Duitsland. Het licht gestructureerde gegolfde materiaal heeft een gladde voorzijde en een wat ruwere achterzijde. Het is vormvast en heeft een mediumbraunhoutkleur.

  Plank FIP

  Karkas: Het karkas is het hart van FIP. Hij kan met behulp van de wandrail aan de muur worden bevestigd als legplank of met de sokkel worden gecombineerd tot een dressoir. Sokkel: De sokkel wordt onder de romp geplaatst en maakt van de FIP een dressoir. Met zijn steekverbindingen kan hij echter ook tussen twee rompelementen worden geplaatst. Het dressoir wordt dan een highboard. Wandrail: Met de wandrail kan de romp aan de muur worden bevestigd. Hij kan worden gebruikt als open boekenkast of als gesloten wandmeubel, voorzien van een legplank en/of schuifdeur. Schuifdeur: De schuifdeur maakt van de open kast een gesloten opbergmeubel. Een romp kan één of twee schuifdeuren bevatten. Plank: De planken zorgen voor extra afscheiding in de romp. De vrije hoogte is 33 cm. Met de legplanken kan deze hoogte worden verdeeld in vakhoogten van 8,5 cm, 16 cm of 23,5 cm. Een romp kan tot zes planken bevatten.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 207623

   Afmetingen: H 36,2 × B 57,8 × D 1,2 cm
   Gewicht: 450 g
   Materiaal: 100 % cellulose (kraftplex® wellboard)
   Design: Kuno Nüssli / MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten