Croldino

Schoonmaken van steen

Croldino
Schoonmaken van steen
  9,90 €Basisprijs: 24,75 €/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Milieuvriendelijke allrounder. De reinigingssteen

  Natuurlijke zepen en de fijnste klei reinigen grondig en voorzichtig. Daarom is de reinigingssteen geschikt voor alle oppervlakken van glas, kunststof of metaal, inclusief gelakte metalen oppervlakken. Als universeel reinigingsmiddel kan het in het hele huishouden, maar ook in de tuin of de garage worden gebruikt. Het verwijdert kalk in de douche, bindt vet op afzuigkappen en glazen oppervlakken in de keuken en reinigt fietsen en velgen. Maak hiervoor de bijgevoegde spons vochtig, wrijf wat van de steen tot zich een licht schuim vormt, en reinig hiermee het oppervlak. Afnemen met een vochtige doek of afspoelen met water. Van Croldino, de in Solingen gevestigde specialist voor reinigings- en verzorgingsproducten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12027

   Reinigingsmiddel op basis van zachte zeep, kwarkzeep, krijt, klei en glycerine. Met spons. Instructies op de verpakking. 400 g plastic blikje.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen