Konrad Horsch

Schoenenrek eikenhout

Konrad Horsch
Schoenenrek eikenhout
  159,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Alternatief eikenhout - voor tuin- en werkschoenen.

  De loopvlakken van dit stevige schoenenrek hebben scherpe randen, zodat eventuele grond, stenen, modder of sneeuw die aan de zolen blijft kleven erin vast komt te zitten. Omdat het waterdicht is gelijmd en bovendien met roestvrijstalen schroeven is vastgeschroefd, is de houten constructie van massief, vochtbestendig eikenhout duurzaam. Het onbehandelde materiaal zal echter in de loop der jaren grijs worden.

  Opmerking:

  Door het hoge looizuurgehalte van eikenhout kan in combinatie met vocht en bij contact met ferrometalen een blauwzwarte verkleuring op het houtoppervlak optreden. Bovendien kunnen de zogenaamde tannines door regenwater worden weggespoeld en vlekken maken op oppervlakken en aangrenzende materialen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13953

   Gemaakt van eikenhout. Geschaafde oppervlakken, maar verder onbehandeld. Hoogte 6 cm, breedte 65 cm, diepte 45 cm. Gewicht 3,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen