Menu

Rookmelder Kapu

Wit
Rookmelder Kapu
Wit
  Wit
  37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Elegante en discrete technische component: Deze rookmelder heeft een bekleding van textiel (behalve in de verchroomde versie) waardoor hij onopvallend opgaat in zijn omgeving. De bediening is zeer eenvoudig, omdat het oppervlak volledig als een drukknop is uitgevoerd en de functies (uitschakelaar voor vals alarm en testfunctie) dus via deze knop kunnen worden bediend. Met LED functieweergave. Snel en eenvoudig te monteren met de meegeleverde plakband.

  Wij leveren met een ingebouwde, niet-vervangbare batterij met een levensduur van 10 jaar.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 36752

   Afmetingen: B 11 × D 11 × H 4 cm
   Gewicht: 260 g
   Materiaal: Behuizing: ABS kunststof, hoes: textielstof resp. chrome-plated
   Design: Harri Koskinen
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen