KAZETO spol

Ronde dekselhoes karton

met tonvormige deksel
Red
KAZETO spol
Ronde dekselhoes karton
met tonvormige deksel
Red
  Red
  24,90 €
  3,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Licht, stabiel en veelzijdig

  Deze kleine koffer is gemodelleerd naar een kist met ronde deksels - maar veel kleiner en gemaakt van karton, wat het voordeel biedt van vele gebruiksmogelijkheden en vooral een grotere mobiliteit. Het is geschikt voor volwassenen als eenvoudig kantoorgerei, lunchbox of handtasvervanger, maar ook kinderen weten het goed te gebruiken: Als schatkist, dokterskoffer of speldoos voor lange autoritten, het bewaart en vervoert alles wat erin zit.

  Slim gemaakt van karton

  De Tsjechische fabrikant van dit koffertje maakt al meer dan 80 jaar koffers, kantoor- en organisatiebenodigdheden van karton. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij, hoewel het materiaal niet bepaald voorbestemd is voor ronde vormen, het deksel rond heeft gemaakt door middel van een even slimme als eenvoudige constructie: Het rechthoekige karton wordt flexibel gemaakt door groeven, gebogen tot een tongewelf en in vorm gehouden door de zijflappen vast te klinken aan de halfronde zijkanten. Een handvat en drukknopen van plaatstaal zorgen voor een gemakkelijke hantering van de ronde doos, die aan de binnenkant niet verder is onderverdeeld. Wij bieden het aan in rood, blauw, geel en zwart.

  Productinformatie

  Artikel nummer 11250

   Lichaam van karton. Klinknagels, sluitingen en handgrepen van plaatstaal. Gemaakt in Tsjechië.
   Breedte 24 cm, hoogte 18 cm, diepte 18 cm. Gewicht 360 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen