Metallurgica Motta

Roestvrijstalen citruspers

Metallurgica Motta
Roestvrijstalen citruspers
  15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Tweedelig met vergrendeling.

  Roestvrijstalen citruspers, voor citroenen - en groot genoeg voor sinaasappels. Het sap van beide vruchten is bedoeld als ingrediënt in menig kerstbakrecept. Het bovenste deel met de zorgvuldig gevormde, hoge perskegel en de omringende zeef (die pulp en pitten tegenhoudt) wordt op de opvangbak vastgezet, wat het persen vergemakkelijkt. De citruspers is gemaakt in Italië.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16886

   Roestvrij staal 18/10. Gemakkelijk te reinigen en smaakloos. Breedte 15, 5 cm, diepte met snavel 11,5 cm, hoogte 7 cm. Gewicht 190 g. Volume 150 ml. Zonder decoratie.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen