Ludwig Schröder

Riem dubbel gestikt

Donkerbruin
Ludwig Schröder
Riem dubbel gestikt
Donkerbruin
  Donkerbruin
  99,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Vat gelooid nekleder

  Enkelvoudige riem waarvan het leer - een vatgelooid halsleer uit Toscane - een expressieve structuur vertoont. Een kenmerkende zadelmakersnaad loopt over de hele lengte - afgezien van het gebied van de gaten. De gesp is vastgenaaid met de zadelsteek.

  Lederwaren van Uetersen. Ludwig Schröder

  Het familiebedrijf Ludwig Schröder in Uetersen, Sleeswijk-Holstein, vervaardigt riemen van uitzonderlijke kwaliteit. De basis is altijd de beste plantaardige of pitgelooide koeienhuid van geselecteerde Europese looierijen. Het wordt nooit met kleur bespoten, maar doorgeverfd in het vat - het oppervlak blijft dus gestructureerd, levendig en natuurlijk. Schröder zit al sinds 1825 in de leerbranche: 140 jaar lang werd in de eigen fabriek leer gelooid en verwerkt tot lederwaren - tot 1964, toen de leerfabriek de eigen leerlooierij opgaf en zich specialiseerde in de productie van lederwaren.

  Let op:

  De riemlengte is de lengte van de binnenkant van de gesp tot het middelste gat in de riem. Deze lengte moet overeenkomen met de tailleomvang van de broek.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10855

   Enkele laag. Runderhuid (dikte 3 mm), plantaardig gelooid. Messing gesp verzilverd. Gemaakt in Duitsland. Breedte 3,8 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen