Goodsociety

Rechte herenjeans

Denim
Goodsociety
Rechte herenjeans
Denim
  Denim
  139,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een origineel. Ruwe denim

  Normale pasvorm met normale taille en rechte pijp. De effen denim is geweven van biologisch katoen en heeft een dicht oppervlak. De schering van het weefsel wordt geverfd met zuivere indigo, zonder gebruik van zwavel. Kortom, het is een ongewassen blauwe raw denim die rijpt naarmate de jeans gedragen en gewassen wordt, waardoor het een echt origineel is.

  Minder is meer. goodsociety

  De jeans van het Hamburgse label goodsociety zijn altijd al anders geweest. Waar meestal grote hoeveelheden grondstoffen worden verbruikt en vaak weinig milieuvriendelijke middelen worden gebruikt bij de productie, richt goodsociety zich sinds de oprichting in 2007 volledig op het principe less is more. Zo worden jeans die met indigo worden geverfd nooit behandeld met zwavel en worden alle jeans gewassen zonder chloor of andere milieubelastende stoffen. Alle gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Het wordt gesponnen en geweven in Italië. Snijden, op maat maken, wassen en afwerken worden ook in Italië gedaan. Zelfs voor de details wordt gezorgd op goodsociety: De meeste knopen en klinknagels zijn gemaakt van gerecycled metaal en de labels zijn gemaakt van veganistische stoffen, die ook uit Italië komen.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 12796

   100% katoen. Metalen knopen en klinknagels. Gemaakt in Italië. Raw denim 12 oz.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen