Raamdecoratie sneeuwvlok

Set van 3
Raamdecoratie sneeuwvlok
Set van 3
  Set van 3
  13,50 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin oktober, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Bevochtigd met een beetje water kunnen deze ijskristalvormige objecten van Japans papier gemakkelijk worden aangebracht op ramen en andere glazen oppervlakken. Na droging ontvouwt het fijne papier zijn delicate vezelpluis en begint het te spelen met licht en schaduw. Afneembaar en herbruikbaar.

  Handgemaakt in Mino, Japan

  Deze producten worden allemaal met de hand gemaakt in een kleine fabriek in Mino en op natuurlijke wijze gedroogd en gebleekt in de zon. Dankzij de bijzonder lange vezels blijven ze alleen aan glas plakken als ze met water worden bevochtigd en zijn ze verwijderbaar en herbruikbaar als ze droog zijn. Mino is een pittoresk stadje in de prefectuur Gifu en is trots op zijn meer dan 1300 jaar oude papiergeschiedenis. Tot op de dag van vandaag wordt de speciale kennis door meester-ambachtslieden doorgegeven aan de volgende generatie. Dankzij het heldere en overvloedige water van de rivieren Nagara en Itadori behoort het papier uit Mino tot de fijnste van het land. Japans papier wordt ook wel washi genoemd en washi uit Mino heet daarom Mino-Washi™ (wa = Japan, shi = papier).

  Productinformatie

  Artikel nummer 18586

   Materiaal: Papiervezel
   Ontwerp: Vera Ilyushechikina
   Set van 3Afmetingen: Ø 11 cmGewicht: 10 g
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen