Möbius+Ruppert

Puntenslijper Messing Garnet

Möbius+Ruppert
Puntenslijper Messing Garnet
  3,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  "Granaten" uit Erlangen

  Als je het "Handbuch für Papier und Bürobedarf" uit 1949 mag geloven - een standaardwerk voor stagiairs in de kantoorvakhandel - is de solide "koperen granaat" het archetype van de handslijper en bestaat hij al sinds ongeveer 1890. De "Grenade" en de andere hand- en buizenslijpers die wij aanbieden, worden nog steeds in Duitsland gemaakt, en hebben allemaal vervangbare messen van gehard staal die u in voorraad zou moeten hebben. Vervangende messen voor de "Grenade" vindt u in ons assortiment.

  Over slijpen

  De beste manier om een potlood of kleurpotlood te slijpen is met een scalpel of een scherp, klein mesje. Zo kun je het lood heel breed belichten, zodat je er vervolgens aan de ene kant brede streken mee kunt zetten, en aan de andere kant hele fijne. De kenner heeft tijdens het werken ook een klein stukje fijn schuurpapier naast zich liggen, waarover hij de punt van het potlood herhaaldelijk kort trekt: Het blijft scherp zonder dat het voortdurend moet worden ingekort. Als u werkt met een van de gebruikelijke kleine zakenslijpers, zorg er dan voor dat de messen scherp zijn. Stompe bladen scheuren het hout en doen het lood gemakkelijk breken - vooral bij de gevoeligere kleurpotloden. Om ervoor te zorgen dat dit u niet overkomt, hebben we ook in dit alledaagse artikel gezocht naar het meest kenmerkende exemplaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 78683

   Massief messing, vervangbaar blad van gehard staal. Lengte 2,5 cm, Ø 1,5 cm. Gewicht 20 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen