BÜMAG

Pottenborstel messingdraad

BÜMAG
Pottenborstel messingdraad
  9,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het verwijderen van markeringen. Met messing

  De trim van massief messing draad reinigt ongecoate potten en pannen grondig en relatief voorzichtig omdat messing borstels meestal zachter zijn dan die van roestvrij staal. De pottenborstel is ook geschikt voor het schoonmaken van grills, vooral die van gietijzer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12650

   Lichaam van onbehandeld beukenhout, met draadlus om op te hangen. Trimmen van gegolfd, trekkend messingdraad, trimhoogte 1,7 cm. Hoogte 7,5 cm, Ø 4,5 cm. Gewicht 75 g. Gemaakt in Duitsland.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen