Alessi

Platebowlcup Servies Series

Saladekom, groot
Alessi
Platebowlcup Servies Series
Saladekom, groot
  34,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Jasper Morrison en Naoto Fukasawa stelden de tentoonstelling "Super Normal" samen, waarin de schoonheid van alledaagse producten werd getoond in een indrukwekkende compilatie. Hoewel de tentoonstelling niet meer te zien is, is de inhoud ervan gedocumenteerd in het boek "Super Normal - Sensations of the Ordinary".

  Consistent is de denkwijze die zich daaruit ontwikkelde, namelijk het ingetogen, slimme en zuinige gebruik van vorm en materiaal, zoals dat in deze porseleinen serie is doorgevoerd. "Alles wat je nodig hebt om een alledaagse tafel mooi te dekken!" was de opdracht van de ontwerper. De uitvoering van deze taak is in alle opzichten geslaagd. Het zuiver witte porselein PLATEBOWLCUP overtuigt in vorm en kwaliteit, is robuust in het dagelijks gebruik en voordelig in aanschaf.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60675

   Materiaal: Porcelain
   Design: Jasper Morrison
   Saladekom, grootAfmetingen: Ø 26 x H 10,7 cmInhoud: 3,3 lGewicht: 1,6 kg
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen