Birchmeier Sprühtechnik

Plantenspuit met messing spuitkop

Birchmeier Sprühtechnik
Plantenspuit met messing spuitkop
  19,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gaat over het hoofd. Bloemenspuit

  Klein en licht, kan deze Zwitserse handsproeier met zijn messing sproeikop een fijne nevel produceren (zo fijn dat hij zelfs geschikt is voor de verzorging van orchideeën). Wat niet elke spuit kan, maar deze wel: het spuitmechanisme werkt vanuit alle richtingen en in elke positie; onder een hoek - en zelfs boven het hoofd. Bij een plaag kunnen bijvoorbeeld de onderkanten van de bladeren van kamerplanten, balkon- en tuinplanten grondig en goed worden behandeld. De robuuste zuigerpomp genereert een druk tot 15 bar. Voor het aanbrengen van plantversterkende en verzorgende producten of vloeibare meststof voor bladbemesting, alsmede voor neutrale zeepoplossing en andere biologische gewasbeschermingsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17099

   Voor 360° gebruik. Messing sproeikop met verstelbare sproeikop, plastic houder. Zuiger druk max. 15 bar. Volume 0,5 l. Hoogte 25 cm, Ø 10 cm. Gewicht 140 g. Gemaakt in Zwitserland.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen