Squarely

Plantenbak met waterreservoir klein

Squarely
Plantenbak met waterreservoir klein
  139,00 €
  41,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Voor vensterbank en bloemenbank.

  In deze kleine, vierkante uitvoering past de plantenbak met reservoir op vensterbanken en kleinere balkons, maar vindt hij net zo goed zijn plaats tussen de boeken op de plank, op een bloemenbank of op de (keuken)tafel. Denk maar aan het planten ervan met alle geurige kruiden die u het liefst gebruikt bij het koken! Of u plaatst de eikenhouten bak - binnen - direct op de grond, misschien zelfs in de buurt van een armatuur, waarvan de stralen kunnen worden gebruikt om de plant binnen verder in de stemming te brengen? Er is ook een standaard verkrijgbaar, eveneens van eikenhout, met afmetingen die passen bij de grootte van de pot.

  De plant is zichzelf. In een plantenbak met reservoir

  Ken jij dit ook? Zodra je een paar dagen van huis bent of het dagelijks leven erg druk wordt, beginnen de planten in je huis (of op het balkon) te lijden onder verwaarlozing. De wekelijkse bewateringsroutine mislukt, de bladeren verwelken, de grond droogt uit - of misschien gebeurt het tegenovergestelde omdat de vriendelijke buren die je vroeg om je planten water te geven een beetje gul waren met het water. Met de plantenbakken van het duurzame bedrijf Squarely uit Kopenhagen behoren al deze vragen, zorgen en ontberingen rondom je planten tot het verleden. De plantenbakken hebben een ingenieus zelfbewateringssysteem. En zo werkt het systeem: Achter de "gevel" van de bakken van geüpcycled eikenhout zitten bakken of inzetstukken van gerecycled plastic - twee van elk. Je plaatst je plant(en) in potgrond in de bovenste van deze twee containers, terwijl de onderste container wordt gevuld met irrigatiewater. Het verbindingselement is een zogenaamde capillaire mat die in de plantencontainer wordt geplaatst voordat je gaat planten. Katoenen lontjes transporteren het water tot aan de wortels van de planten - en alleen zoveel als werkelijk nodig is. Dit voorkomt dat je planten te weinig vocht krijgen of per ongeluk te veel. Vergeet alleen niet om het reservoir regelmatig bij te vullen. (De intervallen voor het bijvullen hangen af van het type plant en de locatie van de container - op een raam op het noorden in de flat is minder water nodig dan op een balkon op het zuiden). Om het zelfbewateringssysteem te starten, is het voldoende om de grond in de bovenste bak één keer grondig te bevochtigen. Wat betreft het gebruikte eikenhout, moet worden opgemerkt dat de lijsten snijresten en restanten van andere producties zijn. Squarely koopt het materiaal in bij lokale, duurzame bronnen en draagt zo bij aan minder afval.

  Wat deze containers zo charmant maakt, is hun veelzijdigheid: Binnen of buiten, als beplant decoratief element in een kamer of op een boekenplank, als wanddecoratie of voor het vergroenen van de balkonreling - er zijn vrijwel geen grenzen aan de gebruiksmogelijkheden. We bieden Squarely plantenbakken in twee maten en twee versies: staand en hangend. Bijpassende transportwielen en een standaard zijn verkrijgbaar als accessoires.

  Opmerking:

  Door het hoge looizuurgehalte van eikenhout kan in combinatie met vocht en bij contact met ferrometalen een blauwzwarte verkleuring op het houtoppervlak optreden. Bovendien kunnen de zogenaamde tannines door regenwater worden weggespoeld en vlekken maken op oppervlakken en aangrenzende materialen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206905

   Geolied eikenhout (oorsprong Polen). Plantcontainer van groene kunststof, watercontainer van transparante kunststof (inhoud 3 l elk, B 18,5 × D 18,5 × H 11 cm). Breedte 23 cm × diepte 23 cm × hoogte 24 cm. Gewicht 1,8 kg. Gemaakt in Polen. Opmerking: Een van de houten staven is met een ferrietmagneet aan het lichaam bevestigd en kan gemakkelijk worden verwijderd om het waterreservoir met de gieter te vullen. Levering zonder standaard en zonder beplanting.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen