Menu
Squarely

Plantenbak met waterreservoir klein

Squarely
Plantenbak met waterreservoir klein
  139,00 €
  59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voor vensterbank en bloemenbank.

  In deze kleine, vierkante uitvoering past de plantenbak met reservoir op vensterbanken en kleinere balkons, maar vindt hij net zo goed zijn plaats tussen de boeken op de plank, op een bloemenbank of op de (keuken)tafel. Denk maar aan het planten ervan met alle geurige kruiden die u het liefst gebruikt bij het koken! Of u plaatst de eikenhouten bak - binnen - direct op de grond, misschien zelfs in de buurt van een armatuur, waarvan de stralen kunnen worden gebruikt om de plant binnen verder in de stemming te brengen? Er is ook een standaard verkrijgbaar, eveneens van eikenhout, met afmetingen die passen bij de grootte van de pot.

  De plant is zichzelf. In een plantenbak met een reservoir.

  Weet jij dit ook? Je bent een paar dagen nauwelijks thuis, of het dagelijks leven zorgt voor veel drukte, en de planten in je flat (of op het balkon) beginnen te lijden onder verwaarlozing. De wekelijkse bewateringsroutine wordt geannuleerd, de bladeren verwelken, de grond droogt uit - of misschien gebeurt het tegenovergestelde omdat de vriendelijke buren die je vroegen om water te geven een beetje gul waren met het water. Met de plantenbakken van het duurzame Kopenhaagse bedrijf Squarely behoren al deze vragen, zorgen en ontberingen rond je planten tot het verleden. De potten overtuigen met een ingenieus systeem voor zelfbewatering. En zo zit dit systeem in elkaar: Achter de "gevel" van de containers van geupcycled eikenhout bevinden zich containers of inzetstukken van gerecycled plastic - twee van elk. In de bovenste van deze twee bakken zet u uw plant(en) in potgrond, de onderste wordt gevuld met water. Het verbindingselement is een zogenaamde capillaire mat, die vóór het planten in de plantenbak wordt gelegd. Katoenen lonten transporteren het water dicht bij de wortels van de planten - en alleen zoveel als werkelijk nodig is. Een tekort aan vocht voor uw planten is dus net zo onmogelijk als een toevallig teveel aan vocht. Het enige wat u niet mag vergeten is het reservoir regelmatig bij te vullen. (De intervallen voor het bijvullen zijn afhankelijk van het soort planten en de plaats van de container - op een raam op het noorden in de flat is minder water nodig dan op een balkon op het zuiden). Om het zelfbewateringssysteem in gang te zetten, is het voldoende om de grond in de bovenste bak eenmaal grondig te bevochtigen. Over het gebruikte eikenhout valt nog te zeggen dat de latten snijafval en restanten van andere producties zijn. Squarely koopt het materiaal in bij lokale, duurzame bronnen en draagt zo bij aan een vermindering van afval.

  Hun veelzijdigheid is wat deze vaten zo charmant maakt: Binnen of buiten, als beplant decoratief element in een kamer of op een boekenplank, als wanddecoratie of voor het vergroenen van de balkonreling - er zijn nauwelijks grenzen aan de gebruiksmogelijkheden. Wij bieden de Squarely plantenbakken aan in twee maten en twee varianten: om op te staan en om op te hangen. Bijpassende transportwielen en een standaard zijn verkrijgbaar als toebehoren.

  Hint:

  Eikenhout is zeer looizuurrijk en kan op veel oppervlakken vlekken achterlaten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206905

   Geolied eikenhout (oorsprong Polen). Plantcontainer van groene kunststof, watercontainer van transparante kunststof (inhoud 3 l elk, B 18,5 × D 18,5 × H 11 cm). Breedte 23 cm × diepte 23 cm × hoogte 24 cm. Gewicht 1,8 kg. Gemaakt in Polen. Opmerking: Een van de houten staven is met een ferrietmagneet aan het lichaam bevestigd en kan gemakkelijk worden verwijderd om het waterreservoir met de gieter te vullen. Levering zonder standaard en zonder beplanting.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen