Simply Organic SL

Plantenbak Jute Vilt

Volume 40 l
Simply Organic SL
Plantenbak Jute Vilt
Volume 40 l
  15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden mei, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Natuurlijk alternatief: jutevilt

  Deze plantenbakken zijn zeer veelzijdig in de tuin. Als ze direct geplant worden, kunnen ze dienen als potten. Als je er een plantenbak in zet en de ruimte tussen de wand van de pot en het vilt opvult met loof, versterken ze de winterbescherming. En als u tijdens het seizoen regelmatig fruit of noten oogst, hebt u altijd een geschikte bak bij de hand met de opvouwbare, lichtgewicht bakken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12561

   De brede handvatten maken deze tassen gemakkelijk te dragen. Gemaakt van 100% jutevilt en biologisch afbreekbaar, voor binnen en buiten. Made in India.
   Ø 39 cm. Totale hoogte (met handgrepen) 49 cm. Volume 40 l. Gewicht 325 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen