Drehandel

Plantenbak Gerecycleerde Vezel

30 L
Drehandel
Plantenbak Gerecycleerde Vezel
30 L
  9,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin juni, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Pro recycling.

  Het is duidelijk dat de gebruikelijke kleine en grote plastic plantencontainers wereldwijd bergen afval produceren. Voor commerciële tuinders en particuliere tuinders kunnen de containers echter in een ander opzicht problematisch zijn. In de harde plastic bakken treedt vaak zogenaamde ringwortelvorming op, waarbij individuele wortelstrengen rond de kluit gestaag in lengte groeien, maar nauwelijks fijne wortelstructuren vormen. Deze zijn echter essentieel voor de opname van voedingsstoffen en water, en als ze niet in voldoende mate aanwezig zijn, kan dit een gezonde groei van de plant verhinderen.

  Nieuws van de kwekerij.

  Daarentegen wordt de wortelgroei in deze plantenbakken juist gestimuleerd. De eenvoudige zakken zijn gemaakt van een speciale stof van gerecycleerde vezels, gemaakt van PET-flessen die niet meer worden gebruikt en in de ruwe structuur waarvan de wortels van de plant verstrikt raken. Zo worden ze voortdurend gestimuleerd om fijne wortels te vormen: heel vergelijkbaar met wat er in de volle grond onder de grond gebeurt. De containers zijn zeer licht, robuust en kunnen als een tas worden gedragen aan de grote handvatten. Het water loopt weg. En als de "plantenzakken" niet worden gebruikt, kunnen ze klein worden opgevouwen en nemen ze nauwelijks bergruimte in. (Ze zijn net zo geschikt als winterbescherming voor potplanten of als container voor het verzamelen van oud papier, bladeren of fruit).

  Productinformatie

  Artikel nummer 14777

   Gemaakt van gerecyclede PET waterflessen.
   Ø 35 cm. Hoogte 30 cm. Gewicht 150 g. Deel 30 l.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen