Berliner Messinglampen

Plafondlamp messing

Berliner Messinglampen
Plafondlamp messing
  229,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gelijkmatige lichtworp

  In dit plafond- en wandarmatuur schermt een glazen koepel de lichtbron rondom af. Het resultaat is een volledig uniform licht, wat alleen mogelijk is met een uniform materiaal zoals opaalglas.

  Berlijns koper. Solide. Origineel

  De Berlijnse lampenfabrikanten beleefden hun hoogtijdagen aan het begin van de 20e eeuw, de invloed van de Art Nouveau is onmiskenbaar. U zult merken hoe goed deze lampen zijn zodra u ze opzet of ophangt: De metalen onderdelen zijn gemaakt van massief messing of, in het geval van lange buizen, van messing geplateerd staal. De kappen zijn van mondgeblazen glas in houten mallen, de luifels zijn van porselein of messing en de toevoerleidingen zijn massieve textielkabels. Het in het messing geverfde patina is niet gezaponiseerd, zodat het gedeeltelijk (om contouren te benadrukken) of volledig kan worden verwijderd door het voorzichtig op te borstelen met fijne staalwol. Verzorging gebeurt met een beetje olijfolie en een pluisvrije doek. In tegenstelling tot de meestal onbevangen historiserende replica's zijn de Berlijnse koperen lampen van tijdloze helderheid.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 11521

   Ø 30 cm, hoogte 15 cm. Gewicht 1,6 kg. Porseleinen fitting E27 (max. 60 W). Zonder lamp en bevestigingsmateriaal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen