Ceramiche Fabbro

Plafondlamp keramiek

Ceramiche Fabbro
Plafondlamp keramiek
  229,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Uit Friuli: geglazuurd keramiek volgens een oud recept

  De rijkdom aan krijt, marmer, klei, gips, kalk en porseleinklei heeft de Noord-Italiaanse regio's Friuli en Veneto tot belangrijke locaties voor de keramische handel binnen Europa gemaakt. Op Ceramiche Fabbro bij Udine worden deze prachtige lampen van keramiek voor gebruik binnenshuis gemaakt (samen met allerlei andere kunstvoorwerpen). Hoewel de lichtgevende voorwerpen eenvoudig van vorm lijken, zijn ze rijk aan geschiedenis en cultuur: op Ceramiche Fabbro worden al meer dan vier generaties lang de ervaring, de recepten en de geheimen doorgegeven van het werken met de pottenbakkersklei die al eeuwenlang in de streek wordt gebruikt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 19048

   Natuurlijke witte kap van keramiek (Ø 42 cm), plafondrozet (Ø 11,5 cm) van keramiek, met een schaalhouder van massief messing. De kap wordt vastgehouden met drie kartelschroeven. Hoogte 10,5 cm. Metalen fitting E27 (max. 100 W). Gewicht 1,9 kg. Gemaakt in Italië. Geleverd zonder lamp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen