Theo Berl

Perenazijn

Nieuw
Theo Berl
Perenazijn
  12,90 €Basisprijs: 64,50 €/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Van appelciderazijn en perenmost

  De koperkleurige peren pilsazijn wordt gemaakt van appelciderazijn en gereduceerde most van peren. De zoetheid van de peren mengt zich harmonieus met de zuurheid van de azijn en de fruitsmaken ontwikkelen zich vrij subtiel.

  Lager azijn. Van de brouwerij

  Voor Theo Berl, de exploitant van de eerste Duitse azijnbrouwerij in Kehl, is het ondenkbaar om de optimale kwaliteitsnorm op te geven alleen om tijd of geld te besparen. En dit virtuoze streven naar perfectie proef je meteen in de lagerazijnen van zijn productlijn, die de pretentieloze naam "Theo de azijnbrouwer" draagt. De basiswijnen zijn afkomstig van de Ortenauer Weinkeller Offenburg, een vereniging van 500 wijnboeren tussen Affental en Kaiserstuhl. De fermentatie wordt traditioneel uitgevoerd door een azijnmoeder, en de azijnen bereiken hun uiteindelijke rijpheid in eiken, kastanje, kersen, acacia of essen vaten, waarvan sommige meer dan 100 jaar oud zijn, afhankelijk van de variëteit. De bloemen en vruchten die kenmerkend zijn voor de smaak en waarop de azijnen worden bewaard, komen uit het Renchtal, terwijl fruit en vlierbessen ook worden geteeld op het eigen land van het bedrijf in de buurt van Freiburg.

  Kostbaar en heerlijk

  Met zo'n uitgebreid productieproces is het geen wonder dat de kostbare pilsazijn uit de brouwerij van Theo Berl een verbazingwekkende verscheidenheid aan smaken heeft en op evenveel manieren kan worden gebruikt als kruiden - trouw aan de keukenwijsheid dat de kwaliteit van een gerecht wordt bepaald door de kwaliteit van de ingrediënten. En wat lijkt op de pijpen van een orgel op de groepsfoto is eigenlijk een soort schaal van smaken - licht en donker, mild en sterk.

  Ingrediënten en opmerkingen:

  Verkoopbenaming:

  Azijnbereiding

  Ingrediënten:

  Appelciderazijn, gereduceerde perenmost

  Herkomst / herkomst:

  Duitsland

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Balema GmbH Schlossergasse 28 77694 Kehl Duitsland

  Voedingswaarde-etikettering

  Voedingswaarde informatie per100 g
  Energie440 kJ / 103 kcal
  Fat< 0,1 g
  daarvan verzadigde vetzuren< 0,1 g
  Koolhydraten22,0 g
  daarvan suiker20,8 g
  Eiwit0,5 g
  Zout0,04 g

  Productinformatie

  Artikel nummer 12715

   Gerijpt in Limousin eiken vaten. Zuurgraad 5%. Fles van 0,2 liter

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen