EcoFurnNet Oy

Nekkussen voor klapstoel

EcoFurnNet Oy
Nekkussen voor klapstoel
  19,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Een eenvoudig kussen van grof linnen dat het ligcomfort op de klapstoel van larikshout verhoogt. De koorden worden gebruikt om het aan het hoofdeinde te bevestigen.

  Opmerkelijke constructies. Ervaren in assemblage

  Neem: een aantal massieve latten van larikshout, gebeitst of onbehandeld, plus een aantal sterke henneptouwen. En voeg ze samen om deze eenvoudige tuinmeubelen te maken. De meubels zijn afkomstig van een Fins-Estlandse coproductie, waarvan de makers samenwerken met een houtleverancier aan de andere kant van de Oostzee. Er wordt alleen Noords hout gebruikt dat, als het al niet afkomstig is van gecertificeerde opstanden, ten minste wordt gekapt in regionaal gecontroleerde teeltgebieden. Over lariks moet worden gezegd dat het hout ervan zeer duurzaam is en niet erg gevoelig voor vocht. Na verloop van tijd zal het echter de typische vergrijzing vertonen, die u kunt verminderen door af en toe een geschikt verzorgingsproduct aan te brengen. Onze leverancier raadt aan de larikshouten meubelen regelmatig met een vochtige doek of een zachte borstel te reinigen en voor de winter op te bergen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14743

   Hoes 100% linnen, vulling 100% polyester. Hoogte 21 cm, breedte 38 cm. Gewicht 230 g. Levering zonder fauteuil.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen