Denk Keramische Werkstätten

Navulling was voor wasbrander

Denk Keramische Werkstätten
Navulling was voor wasbrander
  32,90 €Basisprijs: 16,45 €/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Paraffine pastilles in navulverpakking

  Er zijn niet altijd voldoende kaarsresten bij de hand om de wasbrander® onmiddellijk bij te vullen. Deze paraffinewaspastilles, die wij aanbieden in een praktische navulverpakking van 2 kg, kunnen helpen. De pastilles zijn speciaal geoptimaliseerd voor gebruik in de keramische potten en branden schoon en roetvrij. In de grote wasbrander® is de voorraad voldoende voor een brandtijd van ongeveer 96 uur, in de kleine keramische pot voor ongeveer 240 uur.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204808

   Paraffine pastilles om onze wasvuren bij te vullen als er niet genoeg kaarsresten zijn. Als u gekleurde kaarsresten wilt omsmelten, kunt u ook deze paraffinepastilles gebruiken om in te mengen. Een portieschep is bijgevoegd. 2 kg in een katoenen zak
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen