Muurhaken Lijn en Stip

Rond - Neon oranje
Muurhaken Lijn en Stip
Rond - Neon oranje
  17,50 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Fijne haakjes, in twee verschillende vormen en vier verschillende kleuren elk. Uit het oppervlak van de basisvorm gelaserd, omhoog gebogen in een hoek van 45 graden, dragen de kleine haken lichte lasten. Voor badkamertegels, koelkast of gangwand - het belangrijkste is een glad en vetvrij lijmoppervlak. Houd er rekening mee dat de haken niet houden als ze worden blootgesteld aan overmatige stoom (douche, waterkoker...). De verpakking is zo ontworpen dat er ook ruimte is voor de vervangingsfolies.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15877

   Materiaal: Staal, poedercoating; acrylschuim
   Muurhaak DotDe ronde haak.Afmetingen: Ø 3,5 × D 1,6 cmGewicht: 12 g
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen