Monopol

Monopoly Notenkraker

Monopol
Monopoly Notenkraker
  42,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Noten kraken: gezond genieten achter een harde schil.

  Noten zijn rijk aan vorm, aromatisch en smakelijk, ze zijn uitstekende bronnen van vitaminen en mineralen en voorkomen zelfs hartaanvallen: Langdurige studies bevestigen een duidelijk verband tussen de consumptie van noten en een gezond hart. En het is bewezen dat noten het cholesterolgehalte verlagen. De goden hebben echter het zweet voor het plezier gezet, want de smakelijke pitten zitten meestal verborgen achter een harde schil. Er zijn verschillende manieren om ze te bereiken zonder de pit te breken, bijvoorbeeld door de kracht te vergroten door middel van een hefboomoverbrenging (door een hefboommoerkraker te gebruiken) of door met een spindel op de notendop in te werken (door een spindelmoerkraker te gebruiken).

  De Marburg Monopoly Works.

  De Monopolwerke, opgericht in Steinbach Hallenberg in Thüringen in 1879, vestigde haar wereldwijde reputatie met de vervaardiging van kurkentrekkers (en daarmee ook de reputatie van Thüringen als de bakermat van de Duitse kurkentrekkerproductie). Ook na de verhuizing naar Marburg in Hessen is Monopol zich blijven toeleggen op de productie van de hoogste kwaliteit "openingstechniek": Tot op de dag van vandaag verlaten technisch geavanceerde en perfect vervaardigde blikopeners en kurkentrekkers de fabrieken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14130

   Fijne zinklegering, hoogglans gepolijst en mat vernikkeld. Lengte 18 cm. Gewicht 220 g.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen