Monopol

Monopol hefboomkurkentrekker

Monopol
Monopol hefboomkurkentrekker
  79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De dubbele vleugel. (Heeley's A1). Van Monopol.

  Dit apparaat werd in 1888 gepatenteerd voor de Engelsman H. S. Heeley en staat in de kurkentrekkergeschiedenis bekend als "Heeley's dubbelgevleugelde hefboomkurkentrekker A1". De kracht wordt overgebracht op de kurk met een hefboomverhouding van ongeveer 3:1 en trekt deze met het grootste gemak en - dankzij een centreerring in de bel - uiterst zuiver. Het topmodel van Monopol heeft gehard stalen draden, een kurkentrekker, en wordt in de vele kurkentrekker-sites op het internet unisono geprezen als "de beste dubbele hefboomkurkentrekker die vandaag de dag verkrijgbaar is".

  De Monopolwerke.

  De Monopolwerke, opgericht in 1879 in Steinbach Hallenberg, Thüringen, vestigde haar wereldwijde reputatie met de productie van kurkentrekkers (en daarmee de reputatie van Thüringen als de bakermat van de Duitse kurkentrekkerproductie). Ook na de verhuizing naar Marburg in Hessen is Monopol zich blijven inzetten voor de productie van "openingstechnologie" van de hoogste kwaliteit: tot op de dag van vandaag verlaten technisch geavanceerde, perfect vervaardigde blikopeners en kurkentrekkers de productielocatie in Wittelsberg. Sinds 2005 maakt het merk Monopol deel uit van Westmark GmbH.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14119

   Lichaam zamak gegoten, spiraal staal vernikkeld. Met centreerring. Groot en zwaar ontwerp - niet te vergelijken met al die apparaten die er alleen maar hetzelfde uitzien. Hoogte 19 cm, lengte hendel 10,5 cm. Gewicht 290 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen