Moccamaster

Moccamaster Filterkoffiezetapparaat KBG 741 Thermo

Moccamaster
Moccamaster Filterkoffiezetapparaat KBG 741 Thermo
  239,00 €
  169,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  ...aan de ene kant de smaak: als handgefilterd.

  Deze koffiemachine, die al meer dan 40 jaar in Nederland wordt gemaakt en veel wordt gebruikt in Scandinavië en de VS - de Moccamaster KB 741 - kan maar één ding: een zeer goede filterkoffie zetten. Dat het smaakt alsof het met de hand gebrouwen is, is geen toeval: de hele constructie (en niet alleen een minichip met temperatuurregeling) is ontworpen om het handbrouwproces mechanisch na te bootsen. Het water wordt door een krachtig koperen verwarmingselement (met een vermogen van 1.450 watt) snel aan de kook gebracht en via een metalen pijp naar het filter geleid, waar het de koffiedrab bij een optimale temperatuur van 96 °C raakt. Hij stroomt over een groot oppervlak uit 9 uitstroomopeningen, zet de koffie optimaal en haalt er vervolgens binnen ongeveer 6 minuten 10 kopjes koffie uit (kleinere hoeveelheden sneller). De machine heeft in haar bijna vijf decennia lange bestaan vele prijzen gewonnen, en in 2002 riep het Amerikaanse Magazin Wine Spectator de Nederlandse producent uit tot "fabrikant van de beste koffiemachines ter wereld".

  ...aan de andere kant de technologie: alles kan worden gerepareerd en vervangen...

  De machine volgt, gemakkelijk herkenbaar, een ander principe dan tegenwoordig gebruikelijk is: Alle slijtdelen zijn ontworpen voor gemakkelijke toegankelijkheid en snelle vervanging. U kunt dit zien wanneer u de met schroeven bevestigde hardpapieren voet verwijdert en een kijkje neemt in de machine. Alles is vastgeschroefd en niets is ingekapseld. Bovendien is er geen enkel elektronisch onderdeel waarvan het voortijdig overlijden alle reparatie-inspanningen zinloos zou maken. Zo repareert en reviseert de fabrikant nog steeds machines uit de jaren tachtig. (Maar aangezien u bij ons ook alle reserve- en slijtageonderdelen kunt kopen, kan een statusbewuste elektricien bij u in de buurt dit ook doen).

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 69703

   Deze machine filtert rechtstreeks in een thermoskan met 10 kopjes van geborsteld roestvrij staal, de behuizing is van geborsteld aluminium. Handgemaakt in Nederland, verwarmingselement en thermostaat uit Duitsland. Waterreservoir van transparant, filterhouder (maat 4 met druppelstop) van zwart plastic. Stroomverbruik 1.450 W. Veiligheidsstekker (type F). Hoogte 40,5 cm, breedte 32,5 cm, diepte 17,5 cm. Gewicht 2,9 kg. Kabellengte 1,4 m.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen