Avarca Castell

Menorca Avarcas koeienhuid

Blauw
Avarca Castell
Menorca Avarcas koeienhuid
Blauw
  59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Menorcaanse klassieker: Avarcas

  De avarca-sandaal is een traditionele arbeidersschoen, zoals die al in de 19e eeuw door Menorcaanse boeren werd gedragen. De combinatie van een robuuste rubberen zool en riemen van koeienhuid maakte ze voorbestemd voor het warme klimaat en de droge, steenachtige bodem van het eiland. Tegenwoordig is de sandaal synoniem geworden met de mediterrane levensstijl. Volgens deze traditie produceert de Castell-fabriek sinds 1985 deze klassieke modellen met smalle hielbandjes. Naast de zwarte profielzool van gerecyclede autobanden en de kleine teenopening wordt de sandaal vooral gekenmerkt door het uiterst duurzame, prominente handstiksel. De witte sandaal is gemaakt van glad leer, de blauwe en zandkleurige van suèdeleer. Tot en met maat 41 zijn de Avarcas gemaakt op een damesleest, vanaf maat 42 op een iets bredere herenleest.

  Castell Menorca

  De Spaanse fabrikant Castell Menorca zet zich sinds zijn oprichting, meer dan 30 jaar geleden, in voor het traditionele schoenambacht - en maakt zijn sandalen zoveel mogelijk volgens het klassieke handwerk. Castell produceert ook nu nog op het hoofdkantoor dat zijn naam draagt. Met het label "Made in Spain" dragen ze het erfgoed van het eiland uit in de wereld. Geen enkele andere Menorcaanse fabrikant houdt zo consequent vast aan traditionele productie, lokaal vakmanschap en de "geest" van de Balearen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 12019

   Bovenstuk en voering Runderhuid (dikte ca. 2,2 mm), plantaardig gelooid. Binnenzool van koeienhuid, plantaardig gelooid. Rubberen zool van gerecyclede autobanden. Gemaakt in Spanje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen