Maria SC hanglamp

Zwart
Maria SC hanglamp
Zwart
  Zwart
  299,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Twee stroken multiplex van verschillende afmetingen ondersteunen 96 laboratoriumglazen. De aldus ontstane pendelarmatuur, die ironisch en objectachtig aan een kroonluchter doet denken, zorgt voor een prachtige ruimteverlichting door het licht dat effectief in de glazen buizen wordt gebroken. Bovendien kunnen de uitneembare laboratoriumglazen met verschillende inhoud worden gevuld, waardoor de armatuur op veel verschillende manieren kan worden vormgegeven. Met ophanging van staaldraad en kap van keramiek. Stopcontact: E27. Lamp niet inbegrepen. Stroomverbruik: max. 100 W.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 14878

   Afmetingen: Ø 47 × H 110 cm
   Gewicht: 2,8 kg
   Materiaal: Ringen: berkenmultiplex, glazen inzetstukken: Borosilicaatglas; vatting: keramiek, staaldraad; ringen: berkenmultiplex, gelaktt
   Design: Pani Jurek
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen