Maze Interior

Mandplank Staaldraad

Maze Interior
Mandplank Staaldraad
  129,00 €
  37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Nuttige allrounder

  De fabrikant noemt het een handschoenenrek, wat te maken kan hebben met het feit dat Zweden vanwege het klimaat vaker naar hun handschoenen grijpen dan Midden-Europeanen. De naam is echter niet misleidend, want deze kleine mand met haken is een nuttige aanvulling op of tussen de kleerkast en het schoenenrek. Maar hij kan net zo goed worden gebruikt in de badkamer, keuken of kelder.

  Opbergmeubels gemaakt van Zweedse gordijnen

  Op het eerste gezicht zien deze draadmeubelen, in Zweden in vorm gebogen, er zeer filigraan uit, wat het qua ontwerp ook is en zou moeten zijn, namelijk: transparant, open, grote bruikbare ruimtes creërend met weinig materiaalgebruik en (visueel) alleen ruimte innemend als ze gevuld of opgehangen worden. Het is echter een misvatting om uit hun uiterlijk te concluderen dat zij ook structureel en functioneel meer tot de categorie broeder-lichtvoetigen behoren. Door hun materiaaldikte en hun oppervlak (een fijn gestructureerde, ongevoelige poedercoating) zijn ze extreem sterk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17623

   Gemaakt van staaldraad, zwart gepoedercoat. Met drie enkele haken en drie dubbele haken met plastic doppen (LDPE). Hoogte 31 cm, breedte 57 cm, uitsprong 8 cm. Gewicht 1,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen