Louis Tellier

Mandoline roestvrij staal

Exclusief
Louis Tellier
Mandoline roestvrij staal
  269,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Geprobeerd en getest in een restaurantkeuken betekent eigenlijk: bijna onmogelijk te verbeteren. De functionaliteit van de mandoline was niet onze zorg toen we de fabrikant in Frankrijk vroegen een onderdeel exclusief voor ons te vervangen. Maar een houten knop ligt veel prettiger in de hand dan een plastic knop. Et voilà: U kunt dit apparaat in deze versie alleen bij Manufactum krijgen.

  À la française. De mandoline. Nu verbeterd

  Hij is net zo moeilijk weg te denken uit ons assortiment als uit de Franse keuken, waar hij deel uitmaakt van de klassieke uitrusting. De mandoline wordt gebruikt om alle soorten groenten te bereiden en in allerlei vormen en diktes te snijden: hij snijdt gesneden aardappelen in luciferdikke plakjes, bramen in flinterdunne plakjes, wortelen of courgettes in een wafelpatroon. De mandoline is nu stabieler en staat stevig op het werkblad dankzij een stopbeugel op de voet, die aan de rand van het werkblad of de keukentafel kan worden gehaakt.

  Andere kenmerken

  De Mandoline is uitgerust met een dubbelzijdige snijwals voor staafsneden van ongeveer 3 of 10 mm dikte en met een golfplaat voor decoratieve sneden. Voor gladde sneden kan een snijdikte van ca. 3,0 tot 10 millimeter traploos worden ingesteld. Wij leveren de mandoline met een beschermend houten handvat in plaats van het gebruikelijke plastic handvat. Zoals elk professioneel gereedschap vereist het enige oefening om het perfect te hanteren. Elk van de 7 onderdelen van de machine en een set van alle schroeven zijn verkrijgbaar als reserveonderdelen. Bestellers zullen een lijst ontvangen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10364

   Mandoline en restjeshouder roestvrij staal. Houten handvat. 4 verschillende messen. 40 × 12 × 4,5 cm. Gewicht 1,5 kg. Opmerking: De kleur van het hout kan soms wat lichter en soms wat donkerder zijn.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten