A. Schweizer

Linnen tester messing

Groot
Exclusief
A. Schweizer
Linnen tester messing
Groot
  Groot
  79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Materiaalzieke metgezel.

  De draadteller is - u raadt het al - een optisch instrument dat oorspronkelijk in de textielindustrie werd gebruikt om de draden in stoffen te tellen (daarom ook wel weefglas genoemd). Gewoonlijk, en dus ook hier, kan het plat worden opgevouwen om mee te nemen voor onderweg. Sinds enige tijd gebruiken grafische ontwerpers en drukkers de linnen tester ook om de kwaliteit of resolutie van prints te beoordelen, en het apparaat wordt ook gebruikt door materiaaltesters. Onze linnen tester is afkomstig van Schweizer Optik in Forchheim, Beieren, een bedrijf dat in 1840 werd opgericht als glassnijderij en dat nog steeds gespecialiseerd is in de productie van technische loepen en leeshulpmiddelen. Het is gemaakt van massief messing, dat meestal mat verchroomd is. Als overtuigde vrienden van materieel transparante oppervlakken vroegen wij de fabrikant af te zien van de laatste verchroming en voor ons een kleine oplage van onbehandeld messing te produceren. Het resultaat is een opmerkelijk vergrotingsinstrument met een niet minder opmerkelijk gepatineerd oppervlak (om een indruk te geven van hoe het oppervlak zich ontwikkelt, toont onze productfoto het instrument na een korte gebruiksperiode).

  Productinformatie

  Artikel nummer 19183

   Opvouwbare linnen tester van ruw messing. Met biconvexe lens van silicaatglas. Zonder schaal.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten